Word jij die kick ass Mom...

In mijn coachingsprogramma “Word een kick ass mom” begeleid ik jou in 12 weken naar meer zelfvertrouwen en balans in je leven, zodat je die moeder kan zijn, die je zo graag wil zijn. 

Heb jij een kind dat “anders” is? Dan is dit programma voor jou.

Het wordt tijd om jezelf op 1 te gaan zetten...

Je bent moeder van een kind dat anders is en jouw kind heeft een andere aanpak nodig. Hierdoor gaat al jouw tijd en aandacht naar de zorg voor jouw kind. Je hebt je enorm moeten aanpassen aan je kind en je staat 24/7 aan, want je wil dat goed gaat met je kind en met de rest van je gezin. 

Maar waar ben jij in dit verhaal…

Herken je dit?

foto renske autimomacademy

Stel je voor dat...

Hi, ik ben Renske

Al 12 jaar ben ik moeder van een zoon met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en ben ik gegroeid van een heel onzekere moeder naar een Kick-ASS Mom.

Toen Thijs 2 jaar was en onze dochter 6 maanden oud was zijn we naar Thailand vertrokken en werden we enorm op onszelf aangewezen. Er was geen professionele begeleiding en moesten we zelf alle kennis over autisme opdoen om Thijs te gaan leren begrijpen. Een lange weg met vele ups and downs en dit leren stopt nooit. 

Ik heb geleerd om op mijn gevoel te leren vertrouwen. Me niet meer te laten beïnvloeden door de mening van anderen en kies ik mijn eigen pad

Het is mijn missie om moeders te leren hoe ze hun eigen pad kunnen kiezen door zichzelf op nummer 1 te zetten, want alleen zo kan je die moeder zijn, die je zo graag wil zijn.

Word die moeder, die je altijd al wilde zijn

Ga 12 weken intensief met mij aan de slag om te groeien als mens en als moeder. Jouw kind kan je niet veranderen, maar jij kan wel veranderen. Als jij groeit als mens, dan geef je jouw kind het allermooiste voorbeeld. Wat zal dit doen met zijn/haar ontwikkeling? 

Alles wat ik de afgelopen 12 jaar heb geleerd heb ik in dit programma gestopt. Je ontvangt 8 modules in een online academy. We werken aan acceptatie, een belangrijk onderdeel hierin is rouw, een onderwerp waar nooit aandacht aan wordt besteed. Wie ben jij, wat zijn jouw persoonlijke waarden. Sta je daar weleens bij stil? En gaan we aan de slag met jouw mindset en welke gedachten jouw belemmeren in jouw dagelijks leven. Hoe je deze gedachten kunt ombuigen naar positieve gedachten. Waar liggen jouw grenzen en hoe vaak ga je deze over? Hoe kun je op een manier voor jezelf gaan zorgen, zodat jouw lontje ALTIJD lang genoeg blijft. En hoe kom je erachter wat je nodig hebt om echt goed voor jezelf te gaan zorgen op een manier, dat past bij jouw leefstijl en je gezin. 

Dit programma gaat jouw leven veranderen. Je gaat een balans vinden, waarbij je gaat leren jezelf op 1 te gaan zetten en jouw hele gezin gaat hiervan mee profiteren.

We gaan met die onderwerpen aan de slag, waar de meeste professionals geen aandacht aan besteden. Er is vaak wel voldoende hulp voor jouw kind, maar hoe het met jou gaat. Daar is vaak geen aandacht voor, terwijl jij de spil van het gezin bent. Wat ik nooit heb gekregen als moeder, maar zo hard nodig had. Heb ik in dit programma gestopt.

Na dit programma ga jij echt begrijpen wat BALANS inhoudt en ben jij gegroeid als mens en als moeder en lukt het jou om in rust en vol vertrouwen jouw kind te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. 

Je ontvangt 8 modules met bijbehorende video’s en opdrachten in een online academy. Je krijgt 4x persoonlijke 1-op- 1coaching. Iedere maand is er een live Q&A met alle moeders, die meedoen met dit programma in een besloten Facebookgroep. Hier kun je al je vragen stellen en ga je vooral ervaren, dat je er niet alleen voor staat.

"Alles wat ik de afgelopen 12 jaar heb gelezen, ervaren en geleerd, ook door te vallen en weer op te staan, heb ik met al mijn liefde in dit programma gestopt"

Na het volgen van dit programma:

VIP

Online programma + 1-op-1 coaching (start 12 april)
547
447
tot 1 april
  • Toegang tot mijn online academy
  • 8 verschillende modules + video's van mij
  • 1 kennismakingssessie waar we concreet jouw doelen in kaart brengen waar we aan gaan werken
  • 3x 1-op-1 sessie van 1 uur
  • Toegang tot een exclusieve community met andere moeders, die deelnemen aan dit programma
  • Uitgebreid werkboek met opdrachten
  • Extra masterclasses via de besloten community
  • Selfcare planner
  • 12 weken ben ik jouw persoonlijke coach en kun je me mailen en whats app-en

Stel je voor, dat...

Je kind kan je niet veranderen, maar jij kan wel veranderen...

Wat zeggen andere moeders...

Sylvia Stevens
Sylvia StevensOndernemer en moeder van een puberzoon met autisme
Lees verder
Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik zelf steeds in een spagaat zat tussen privé en werk. Voor mezelf nog niet de rust kon vinden om mijn ambitie aan de kant te zetten, maar dan toch een leuk bedrijf te kunnen hebben, in combinatie met een zoon met autisme.

Ik heb meer balans gekregen tussen werk en prive. En de grootste ommezwaai was toch wel om tevreden te zijn met het aantal uur dat ik nu voor mezelf bepaald heb dat ik wil werken en dus de rust heb om rondom mijn zoon mijn werkschema op te bouwen en dus flexibel kan blijven.

Ik zou andere moeders aanbevelen om met jou te werken omdat jij verder vraagt waardoor je zelf dieper gaat nadenken over wat je wil en hoe. Daarbij ben je een rustig, vriendelijk en begripvol persoon die weet voor wat voor moeilijkheden je soms kan komen te staan in een gezin waar zorg nodig is. Die balans wordt juist alleen maar meer duidelijk. Tijdens de 1 op 1 coaching komt er steeds zoveel naar voren om aan te werken waardoor je gelijk weer aan de slag kunt. Je steekt veel tijd in de voorbereiding en dat merk je aan de modules en aan de coachingsgesprekken. Ik ben erg blij dat ik dit programma met je ingegaan ben. Ik heb meer inzicht en rust gekregen.
Celine uit Belgie
Celine uit BelgieMoeder van 2 zoons, waarvan de oudste van 5 jaar ASS heeft
Lees verder
Ik ben een Kick ASS mom geworden nu.💪 We komen er wel op onze eigen manier en dit is oké ♥️ Ik had veel last van controle dwang, bang om te falen. Ik heb geleerd meer open-minded te zijn, om te denken, voor alles bestaat een oplossing. Wie loslaat krijgt alles veelvoudig terug. Ipv te handelen uit angst, nu plaats voor liefde en vertrouwen (verbinding ook met met mijn man) Dedication, doorpakken, positieve mindset, persoonlijke coaching, attentie qua kaartjes en armbandje, heb je me allemaal gegeven.

Ik keek er telkens weer naar uit om op maandag mijn mail box te openen. Eerst bekeek ik de video en 's avonds deed ik de opdracht als de kindjes sliepen. Praktijk doet zoveel meer als theorie. Ik ben ervan overtuigd alles eruit gehaald te hebben.
SusanneMoeder van 2 zoons, waarvan de jongste van 13 jaar ASS heeft
Lees verder
Ik wilde leren omgaan met het autisme en angststoornis van mijn zoon in combinatie met tijd voor mijzelf nemen. Ik heb geleerd meer bewustwording te krijgen. Leren te gaan genieten! Proberen lief te zijn voor mezelf! En blijf positief, er is altijd een oplossing! Het is fijn om te praten met een ervaringsdeskundige.

De opdrachten helpen je gedurende het proces met de bewustwording. De aanvullende teksten en uitleg zijn erg verhelderend.

Veel gestelde vragen

Al onze 1-op-1 sessies vinden plaats via Zoom of per telefoon als je dat prettiger vindt. Je hebt alleen een rustige plek nodig waar we kunnen praten. Het maakt dus niet uit waar je woont.

Iedere week ontvang je een module en dit kost je per week een uur tot anderhalf uur van je tijd. De een 1-op-1 sessies duren 1-1,5 uur.  

De modules kun je gewoon op je vakantie doen en uiteraard plannen we de 1-op-1 sessies in volgens jouw schema. En als je even een weekje pauze wilt. Dan plannen we die week geen 1-op-1 sessie in. Ik weet als geen ander hoe hectisch jouw leven kan zijn. Dus als het even een weekje niet uitkomt, kunnen we dat plannen. Dit moet alleen niet te vaak gebeuren, want we zijn bezig om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken. Er moet wel continuïteit zijn.

Dat maakt niet uit. Het gaat erom, dat je een kind hebt met een ingewikkelde gebruiksaanwijzing en het voor jou heel zwaar is.  Neem even contact met me op en dan bekijken we samen even of dit iets voor jou is.

Dan altijd doen. Je hebt je waarschijnlijk in veel dingen herkent. Anders was je nooit zover gekomen met lezen. Dit betekent dat jij wel wat steun kunt gebruiken. Dan ga je hoe dan ook heel veel uit dit programma halen. Neem contact met me op en dan bekijken we samen of dit programma geschikt voor je is. Ik ga voor 100% tevredenheid van de moeders. Als ik denk, dat je er (nog) niet aan toe bent of dit programma echt niet nodig hebt. Zal ik dat zeker aan je laten weten.

Het is lastig om veel geld uit te geven aan persoonlijke groei en zeker voor jezelf. Zie dit als een investering in jezelf en als jij groeit, groeit je kind ook. Dus het is uiteindelijk zelfs een investering voor het hele gezin. Dat zal het geld dubbel en dwars waard zijn. Je kunt ook in termijnen betalen. Geen probleem!

Maandag 12 april ontvang je de eerste module. Voor die tijd heb je je eerste kennismakingsgesprek gehad en hebben we jouw plan gemaakt.