Word jij die kick ass Mom...

In mijn 12-weken coachingsprogramma leer ik jou naast de zorg voor je kind om op dagelijkse basis tijd voor jezelf te nemen, zodat jij die moeder kan zijn, die je zo graag wil zijn. 

Gaat al jouw tijd en aandacht naar de zorg voor jouw kind en cijfer jij jezelf voortdurend weg? Dan is dit programma voor jou.

Jouw kind is anders is en heeft een andere aanpak nodig. Hierdoor sta jij altijd aan, want je doet er alles aan om het maar goed te laten gaan met je kind. Hierdoor ga je volledig voorbij aan jezelf. Je neemt geen tijd voor jezelf, want naast de zorg voor je kind heb je ook de zorg voor de rest van je gezin, heb je een baan en een huishouden te runnen.

Je voelt dat je opgebrand bent, maar je moet hoe dan ook doorgaan…. Eigenlijk weet je niet eens echt meer wie je bent.

Is dit herkenbaar voor je?

Wat nu als jij...

Hi, ik ben Renske

Al 12 jaar ben ik moeder van een zoon met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en ben ik gegroeid van een heel onzekere moeder naar een Kick-ASS Mom.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en heb ik honderden gezinnen met jonge kinderen begeleid en ondersteund. Die kennis en mijn ervaring als moeder van een kind met autisme heb ik mijn 12-weken programma gestopt. Alles dat ik heb gemist als moeder van… in alle hulverlening voor onze zoon, vind je in dit unieke programma.

Ik zie het als mijn missie om moeders te leren hoe ze hun eigen pad kunnen kiezen door ook voor zichzelf te zorgen, want alleen zo kan je die moeder zijn, die je zo graag wil zijn.

Ik hoop op welke manier dan ook jouw steuntje in de rug te kunnen zijn, want je staat er echt niet alleen voor.

Word die moeder, die je altijd al wilde zijn

Ga 12 weken intensief met mij aan de slag om te groeien als mens en als moeder. Jouw kind kan je niet veranderen, maar jij kan wel veranderen. Als jij groeit als mens, dan geef je jouw kind het allermooiste voorbeeld. Wat zal dit doen met zijn/haar ontwikkeling? 

Alles wat ik de afgelopen 12 jaar heb geleerd heb ik in dit programma gestopt. 

Je ontvangt 8 modules in een online academy. We werken aan acceptatie, een belangrijk onderdeel hierin is rouw, een onderwerp waar nooit aandacht aan wordt besteed. Wie ben jij, wat zijn jouw persoonlijke waarden. Sta je daar weleens bij stil? En gaan we aan de slag met jouw mindset en welke gedachten jouw belemmeren in jouw dagelijks leven. Hoe je deze gedachten kan ombuigen naar positieve gedachten. Waar liggen jouw grenzen en hoe vaak ga je deze over? Hoe kan je op een manier voor jezelf gaan zorgen, zodat jouw lontje ALTIJD lang genoeg blijft. En hoe kom je erachter wat je nodig hebt om echt goed voor jezelf te gaan zorgen op een manier, dat past bij jouw leefstijl en je gezin. 

Hier gaan wij samen een plan voor maken passend bij jouw gezinssituatie.

Dit programma gaat jouw leven veranderen. Je gaat die balans vinden, waarbij je gaat leren jezelf om tijd voor jezelf te nemen op dagelijkse basis en jouw hele gezin gaat hiervan mee profiteren.

We gaan met die onderwerpen aan de slag, waar de meeste professionals geen aandacht aan besteden. Er is vaak wel voldoende hulp voor jouw kind, maar hoe het met jou gaat. Daar is vaak geen aandacht voor, terwijl jij de draaiende motor van het gezin bent. Wat ik nooit heb gekregen als moeder, maar zo hard nodig had. Heb ik allemaal in dit programma gestopt.

Na dit programma ga jij echt begrijpen wat het woordje BALANS betekent en ben jij gegroeid als mens en als moeder. En lukt het jou om in rust en vol vertrouwen jouw kind te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. 

Je ontvangt 8 modules met bijbehorende video’s en opdrachten in een online academy. Je krijgt 4x persoonlijke 1-op- 1coaching. Gedurende 3 maanden ben ik jouw persoonlijke coach en ben ik er voor je om de meest lastige situaties samen te tackelen. Wij gaan dit samen doen!

"Alles wat ik de afgelopen 12 jaar heb geleerd, gelezen en ervaren, ook door te vallen en weer op te staan, heb ik met al mijn liefde in dit programma gestopt"

Dit programma is bedoeld voor moeder, die...

Wat andere moeders zeggen over Renske

Dankjewel, Renske. Het heeft me heel veel bewustwording gebracht. Ook een bemoediging, dat ik op de goede weg ben. Ik neem alle tips mee vooral over die van beslissingen nemen, positiviteit, mensen vooral informeren en niet achterom kijken
Marjolein
moeder van 2 dochters met ASS
Wat ik echt heel mooi vond aan de cursus, was de nadruk op het niet-oordelen. Op het inlevingsvermogen, het doorzettingsvermogen dat wij moeders ontwikkelen door de stoornis van onze kinderen. En dat we daar trots op mogen zijn. Dat is wat jij met jouw cursus ook bewerkstelligt en dat vind ik een hele mooie boodschap. Dank daarvoor!
Maartje
moeder
Renske is ervaringsdeskundige als het gaat om het opvoeden van een kind met autisme. Ze staat open voor gesprek en vragen. Ze neemt je stap voor stap mee om sterker in je schoenen te komen staan als moeder, waarbij het niet gaat om ook Renske te worden, maar juist jezelf te zijn. Om op te voeden vanuit je gevoel en jouw normen en waarden en je minder aan te trekken van je omgeving.
Kirsten
moeder van een zoon met autisme
Je steekt me een hart onder de riem. De cursus heeft me geholpen om dingen wat meer op een rijtje te zetten. Ik kijk de informatie nog regelmatig na en dat maakt me dan wat rustiger.
Danielle
moeder van een zoon met autisme

Na het volgen van dit programma:

12-weken programma "word een kick ass mom"

Online programma + 1-op-1 coaching
749
  • Onbeperkt toegang tot mijn online academy
  • 8 verschillende modules + video's van mij
  • 1 kennismakingssessie waar we concreet jouw doelen in kaart brengen waar we aan gaan werken van 1,5 uur
  • 3x 1-op-1 sessie van 1-1,5 uur
  • Uitgebreid werkboek met opdrachten
  • Selfcare planner
  • 12 weken ben ik jouw persoonlijke coach en kun je me mailen en whats app-en

Dit programma bestaat uit 8 modules

Module 1 | Wat nu als je kind anders is

Deze module gaat jouw het inzicht geven waar jij staat in jouw rouwproces. Jouw leven is anders gelopen, dan je van te voren had gedacht en hier heb je verdriet van. Waar sta jij in dit proces en hoe ga jij hiermee om. In deze module ga je leren accepteren.

Module 2 | Wie ben jij

Leren omgaan met jouw kind is niet iets, dat je zomaar kan. Het vraagt heel veel tijd en energie van jou om je kind te leren begrijpen. Je hebt je daarom enorm moeten aanpassen. In deze module ga je een heel duidelijk beeld krijgen hoeveel jij je hebt moeten aanpassen en wat dit voor jou betekent.

Module 3 | Waar sta jij voor

Hoe kun je trouw blijven aan jezelf. Wat kun je doen om je minder te laten leiden door anderen. Wat vind jij nu echt belangrijk in jouw leven. In deze module gaan we dit in helder krijgen en weet jij weer waar je voor staat.

Module 4 | Jouw grenzen

Om meer plezier te hebben in je leven, om meer te kunnen genieten van fijne momenten en om de zorg voor je kind aan te kunnen. Zal je goed voor jezelf moeten zorgen. Hoe doe je dit op een manier dat bij jou past. Waar liggen jouw grenzen en wat kun je doen om jouw lontje lang genoeg te houden.

Module 5 | De kracht van jouw gedachten

Jouw gedachten zijn de grootste saborteurs of je sterkste coach. Wat kun je doen om minder te piekeren om positiever in het leven te staan. Je gaat leren jouw gedachten om te buigen naar positieve gedachten zodat jij echt kunt gaan groeien als mens en als moeder

Module 6 | Jouw omgeving

Anderen kunnen jouw raken met hun woorden. Zeker als het gaat over de opvoeding van jouw kind, raakt je dit persoonlijk. Het maakt je onzeker en ga je twijfelen aan jezelf. In deze module ga je leren hoe je meer op 1 lijn kunt zitten met je partner en ook hoe je op een positieve manier kunt leren omgaan met de mening van jouw omgeving.

Module 7 | Voor ieder probleem een oplossing

Wat werkt wel voor jouw kind en wat werkt niet. Je bent voortdurend bezig brandjes blussen. Wat zijn jouw grootste uitdagingen en wat gaat er goed? Lastige situaties gaan we tackelen en alles dat goed gaat, gaan we vieren. Hoe pak je problemen aan op een manier, dat jij er niet aan onderdoor gaat.

Module 8 | Volg jouw pad

Wat is jouw manier van opvoeden en hoe voel je je hier zeker over. Leer beslissingen nemen die bij jou en je gezin passen. Wat zijn jouw passies, waar krijg je energie van. Wat wil jij in het leven. In deze module leer je echt jouw keuzes te maken om een fijner in het leven te staan en meer in balans te zijn met jezelf en met je gezin.

Stel je voor, dat...

Je hoeft het niet alleen te doen

Wat zeggen andere moeders...

Sylvia Stevens
Sylvia StevensOndernemer en moeder van een puberzoon met autisme
Lees verder
Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik zelf steeds in een spagaat zat tussen privé en werk. Voor mezelf nog niet de rust kon vinden om mijn ambitie aan de kant te zetten, maar dan toch een leuk bedrijf te kunnen hebben, in combinatie met een zoon met autisme.

Ik heb meer balans gekregen tussen werk en prive. En de grootste ommezwaai was toch wel om tevreden te zijn met het aantal uur dat ik nu voor mezelf bepaald heb dat ik wil werken en dus de rust heb om rondom mijn zoon mijn werkschema op te bouwen en dus flexibel kan blijven.

Ik zou andere moeders aanbevelen om met jou te werken omdat jij verder vraagt waardoor je zelf dieper gaat nadenken over wat je wil en hoe. Daarbij ben je een rustig, vriendelijk en begripvol persoon die weet voor wat voor moeilijkheden je soms kan komen te staan in een gezin waar zorg nodig is. Die balans wordt juist alleen maar meer duidelijk. Tijdens de 1 op 1 coaching komt er steeds zoveel naar voren om aan te werken waardoor je gelijk weer aan de slag kunt. Je steekt veel tijd in de voorbereiding en dat merk je aan de modules en aan de coachingsgesprekken. Ik ben erg blij dat ik dit programma met je ingegaan ben. Ik heb meer inzicht en rust gekregen.
Celine uit Belgie
Celine uit BelgieMoeder van 2 zoons, waarvan de oudste van 5 jaar ASS heeft
Lees verder
Ik ben een Kick ASS mom geworden nu.💪 We komen er wel op onze eigen manier en dit is oké ♥️ Ik had veel last van controle dwang, bang om te falen. Ik heb geleerd meer open-minded te zijn, om te denken, voor alles bestaat een oplossing. Wie loslaat krijgt alles veelvoudig terug. Ipv te handelen uit angst, nu plaats voor liefde en vertrouwen (verbinding ook met met mijn man) Dedication, doorpakken, positieve mindset, persoonlijke coaching, attentie qua kaartjes en armbandje, heb je me allemaal gegeven.

Ik keek er telkens weer naar uit om op maandag mijn mail box te openen. Eerst bekeek ik de video en 's avonds deed ik de opdracht als de kindjes sliepen. Praktijk doet zoveel meer als theorie. Ik ben ervan overtuigd alles eruit gehaald te hebben.
SusanneMoeder van 2 zoons, waarvan de jongste van 13 jaar ASS heeft
Lees verder
Ik wilde leren omgaan met het autisme en angststoornis van mijn zoon in combinatie met tijd voor mijzelf nemen. Ik heb geleerd meer bewustwording te krijgen. Leren te gaan genieten! Proberen lief te zijn voor mezelf! En blijf positief, er is altijd een oplossing! Het is fijn om te praten met een ervaringsdeskundige.

De opdrachten helpen je gedurende het proces met de bewustwording. De aanvullende teksten en uitleg zijn erg verhelderend.

Veel gestelde vragen

Je kunt direct starten met online programa: basic. Na aanmelding krijg je toegang tot mijn online academy waarin alle modules en video’s staan.

Voor het VIP-programma kan je starten in overleg. Iedere maandag komt er een module vrij en plannen we ook samen de 1-op-1 sessies, die passend zijn bij jouw planning.

In totaal zijn er 8 modules verspreid over 12 weken. Iedere  maandag komt er een module vrij.

Doe je het  VIP-progamma dan ontvang je in de week dat we een 1-op-1 sessie hebben geen module. 

Volg je het basic programma dan heb je die  week de tijd om bij te werken. 

Om een module af te ronden. Kost je gemiddeld 1-1,5 uur. Een 1-op-1 coaching duurt ook 1-1,5 uur per keer. Per week ben je dus 1-1,5 uur kwijt. Neem die tijd wel heel bewust. Zonder je af van je kinderen en zie het echt als een momentje voor jezelf. 

Het 12-weken programma is voor moeders, die een kind hebben dat anders is. Een kind met een lastige gebruiksaanwijzing. (met of zonder diagnose) Je cijfert jezelf weg en bent toe om te gaan groeien. Je wil beter voor jezelf gaan zorgen en meer gaan genieten van het leven. Je wil er echt voor gaan om die moeder te worden, die je zo graag wil zijn. De modules zijn echt op moeders gericht, die een kind hebben dat anders is.  Hoe oud je kind is maakt dus niet uit.

Ik ga je niet leren hoe jij je kind moet opvoeden. Dit programma is echt bedoeld voor jou.

Het ligt er heel erg aan waar jij als moeder tegenaan loopt. Dit programma is zeker ook geschikt voor moeders die een kind hebben dat heftig gedrag vertoont. Twijfel je of het programma geschikt voor je is? Neem even contact met me op en dan bekijken we samen even of dit iets voor jou is.

 Als deelnemer van dit programma houd je onbeperkt toegang. Heb je even een wat mindere periode met je kind, pak dan de modules er weer even bij om uit je dipje te komen.

Ja natuurlijk. Na ontvangst van je eerste betaling wordt daarna iedere maand het bedrag atomatisch geincasseerd. Je hoeft niets zelf te doen. Heb je nog vragen ? Stuur dan even een mailtje naar renske@autimoacademy.nl

 

Dan altijd doen. Je hebt je waarschijnlijk in veel dingen herkent. Anders was je nooit zover gekomen met lezen. Dit betekent dat jij wel wat steun kunt gebruiken. Dan ga je hoe dan ook heel veel uit dit programma halen. Neem contact met me op en dan bekijken we samen of dit programma geschikt voor je is. Ik ga voor 100% tevredenheid van de moeders. Als ik denk, dat je er (nog) niet aan toe bent of dit programma echt niet nodig hebt. Zal ik dat zeker aan je laten weten.