Volg het 12 weken programma kick ASS Mom

en word die moeder, die je zo graag wil zijn

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als.....

Dat is echt mogelijk voor je...

Ik heb een 12-weken programma ontwikkeld voor moeders met een kind met autisme. Wij gaan 3 maanden samen aan de slag om van jou een echte kick ASS Mom te maken, want je verdient het zo om echt lekker in je vel te zitten. Het wordt tijd om jezelf op nummer 1 te zetten.

In 8 modules en 4x een 1-op-1 sessie van 1-1,5 uur ga je leren hoe jij die moeder kunt worden, die je zo graag wilt zijn. Je staat er niet meer alleen voor. Wij gaan dit samen doen.

Aan het einde van dit traject....

Nog even voorstellen...

Kick ASS Mom

Al 12 jaar ben ik moeder van een zoon met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en ben ik gegroeid van een heel onzekere moeder naar een Kick-ASS Mom.

Toen Thijs 2 jaar was en onze dochter 6 maanden oud was zijn we naar Thailand vertrokken en werden we enorm op onszelf aangewezen. Er was geen professionele begeleiding en moesten we zelf alle kennis over autisme opdoen om Thijs te gaan leren begrijpen. Een lange weg met vele ups and downs en dit leren stopt nooit. Ik zie iedere obstakel als een nieuwe uitdaging. 

Ik heb geleerd om op mijn gevoel te leren vertrouwen. Me niet meer te laten beïnvloeden door de mening van anderen en kies ik mijn eigen pad. Wat voelt goed voor mij, voor Thijs en voor het gezin. Zo geniet ik van iedere dag en kijk vooral niet te ver vooruit. Ik ben dankbaar voor wat goed gaat. Wat minder goed gaat, zal beter worden, want voor ieder probleem is ALTIJD een oplossing. 

Het is mijn missie om moeders te leren hoe ze hun eigen pad kunnen kiezen door zichzelf op nummer 1 te zetten, want alleen zo kan je die moeder zijn, die je zo graag wil zijn.

De investering voor dit 12-weken programma: €249,-

Ook kun je dit in 2 termijnen van 129,- of in 3  termijn betalen van €89,- 

Het programma bestaat uit:

8 Modules

8 Weken lang ontvang je iedere maandag per mail een module. Deze betaat uit een video en bijbehorende opdrachten, die je maakt in het bijgeleverde werkboek.  Voor de start van het programma ontvang je een superleuk welkomspakket.

4x 1-op-1 sessie

Na iedere 2 modules heb je een live sessie van 1-1,5 uur via Zoom. Hierin bespreken we je gemaakte opdrachten en situaties waar je gedurende de afgelopen weken tegenaan bent gelopen. Je leert hoe je op een andere manier naar een situatie kunt kijken en je krijgt alle tools aangereikt hoe jij jezelf op nummer 1 kunt zetten

Vraag / antwoord

Tussendoor kun je met al vragen bij me terecht. Heb je te maken met een moeilijke situatie en moet je even sparren? Dan kun je altijd contact met me opnemen. Ik ben gedurende deze 3 maanden jouw steuntje in de rug en denk voortdurend met je mee. 

Inhoud modules

1. Wat als jouw kind anders is

Heb jij echt gerouwd om het autisme van jouw kind? Je krijgt inzicht waar jij nu staat aan de hand van de 5 fasen van rouw.

2. Wie ben jij en wie is je kind

Je moet je enorm aanpassen aan jouw kind. Dat vraagt heel veel van jou. Wat betekent dit voor je en voor jouw kind.  We gaan werken met het DISC-model.

3. Wat zijn jouw kernwaarden

Wat zijn jouw persoonlijke waarden. Waar sta jij voor? Hoe zorg je ervoor trouw te blijven aan jezelf. En in hoeverre gebruik je jouw waarden in de opvoeding van je kind.

4. Waar liggen jouw grenzen

Hoe voel je aan als het je allemaal teveel wordt? Wat kun je doen om jouw lontje lang genoeg te houden. Je gaat leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

5. De kracht van je gedachten

Wat zijn jouw belemmerende gedachten zijn en hoe kun je deze ombuigen naar positieve gedachten. Hoe kun je een fixed mindset ombuigen naar een groei mindset.

6. Jouw omgeving

De mening van je omgeving doet veel met je. Je gaat leren hier op een andere manier naar te kijken en vooral al het vertrouwen uit jezelf te halen. 

7. Voor ieder probleem een oplossing

Hoe kun jij als moeder naast je kind blijven staan en voor dagelijkse problemen een oplossing bedenken. Je gaat werken met de Geef me de 5-methode van Colette de Bruin.

8. Volg je eigen pad

Hoe kun je leren om meer te genieten. Je leert de kracht van jezelf kwetsbaar opstellen en hoe je met zelfvertrouwen je eigen keuzes mag maken.

Wordt het nu echt tijd om jezelf op nummer 1 te zetten?

Wat zeggen andere moeders...

Sylvia Stevens
Sylvia StevensOndernemer en moeder van een puberzoon met autisme
Lees verder
Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik zelf steeds in een spagaat zat tussen privé en werk. Voor mezelf nog niet de rust kon vinden om mijn ambitie aan de kant te zetten, maar dan toch een leuk bedrijf te kunnen hebben, in combinatie met een zoon met autisme.

Ik heb meer balans gekregen tussen werk en prive. En de grootste ommezwaai was toch wel om tevreden te zijn met het aantal uur dat ik nu voor mezelf bepaald heb dat ik wil werken en dus de rust heb om rondom mijn zoon mijn werkschema op te bouwen en dus flexibel kan blijven.

Ik zou andere moeders aanbevelen om met jou te werken omdat jij verder vraagt waardoor je zelf dieper gaat nadenken over wat je wil en hoe. Daarbij ben je een rustig, vriendelijk en begripvol persoon die weet voor wat voor moeilijkheden je soms kan komen te staan in een gezin waar zorg nodig is. Die balans wordt juist alleen maar meer duidelijk. Tijdens de 1 op 1 coaching komt er steeds zoveel naar voren om aan te werken waardoor je gelijk weer aan de slag kunt. Je steekt veel tijd in de voorbereiding en dat merk je aan de modules en aan de coachingsgesprekken. Ik ben erg blij dat ik dit programma met je ingegaan ben. Ik heb meer inzicht en rust gekregen.
Celine uit Belgie
Celine uit BelgieMoeder van 2 zoons, waarvan de oudste van 5 jaar ASS heeft
Lees verder
Ik ben een Kick ASS mom geworden nu.💪 We komen er wel op onze eigen manier en dit is oké ♥️ Ik had veel last van controle dwang, bang om te falen. Ik heb geleerd meer open-minded te zijn, om te denken, voor alles bestaat een oplossing. Wie loslaat krijgt alles veelvoudig terug. Ipv te handelen uit angst, nu plaats voor liefde en vertrouwen (verbinding ook met met mijn man) Dedication, doorpakken, positieve mindset, persoonlijke coaching, attentie qua kaartjes en armbandje, heb je me allemaal gegeven.

Ik keek er telkens weer naar uit om op maandag mijn mail box te openen. Eerst bekeek ik de video en 's avonds deed ik de opdracht als de kindjes sliepen. Praktijk doet zoveel meer als theorie. Ik ben ervan overtuigd alles eruit gehaald te hebben.
SusanneMoeder van 2 zoons, waarvan de jongste van 13 jaar ASS heeft
Lees verder
Ik wilde leren omgaan met het autisme en angststoornis van mijn zoon in combinatie met tijd voor mijzelf nemen. Ik heb geleerd meer bewustwording te krijgen. Leren te gaan genieten! Proberen lief te zijn voor mezelf! En blijf positief, er is altijd een oplossing! Het is fijn om te praten met een ervaringsdeskundige.

De opdrachten helpen je gedurende het proces met de bewustwording. De aanvullende teksten en uitleg zijn erg verhelderend.

Veel gestelde vragen

Al onze 1-op-1 sessies vinden plaats via Zoom of per telefoon als je dat prettiger vindt. Je hebt alleen een rustige plek nodig waar we kunnen praten. Het maakt dus niet uit waar je woont.

Iedere week ontvang je een module en dit kost je per week een uur tot anderhalf uur van je tijd. Na iedere 2 modules plannen we een 1-op-1 sessie in en dit kost 1-1,5 uur van je tijd. Die week ontvang je geen module en licht de focus op ons gesprek en je gemaakte opdrachten.

De modules kun je gewoon op je vakantie doen en uiteraard plannen we de 1-op-1 sessies in volgens jouw schema. En als je even een weekje pauze wilt. Dan plannen we die week geen 1-op-1 sessie in. Ik weet als geen ander hoe hectisch jouw leven kan zijn. Dus als het even een weekje niet uitkomt, kunnen we dat plannen. Dit moet alleen niet te vaak gebeuren, want we zijn bezig om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken. Er moet wel continuïteit zijn.

Het ligt er heel erg aan waar jij als moeder tegenaan loopt. Dit programma is zeker ook geschikt voor moeders die een kind hebben dat heftig gedrag vertoont. Neem even contact met me op en dan bekijken we samen even of dit iets voor jou is.

Dan altijd doen. Je hebt je waarschijnlijk in veel dingen herkent. Anders was je nooit zover gekomen met lezen. Dit betekent dat jij wel wat steun kunt gebruiken. Dan ga je hoe dan ook heel veel uit dit programma halen. Neem contact met me op en dan bekijken we samen of sit programma geschikt voor je is. Ik ga voor 100% tevredenheid van de moeders. Als ik denk, dat je er (nog) niet aan toe bent of dit programma echt niet nodig hebt. Zal ik dat zeker aan je laten weten.

Je bent waarschijnlijk gewend, dat de meeste zorg die jouw kind krijgt wordt vergoed. Dan is het best lastig om zo’n bedrag uit te geven. Dat begrijp ik goed. Zie dit als een investering in jezelf. Een cadeautje aan jezelf, waar uiteindelijk het hele gezin iets aan zal hebben. Dat zal het geld dubbel en dwars waard zijn. Je kunt ook in 3 of 4 termijnen betalen. Geen probleem!