Voor jouw probleem een oplossing

189,00

We gaan direct aan de slag om jouw probleem op te lossen.

Je hebt 2x een 1-op-1 sessie telefonisch of via Zoom.

Sessie 1: 1-1,5 uur Sessie 2: 30-45 minuten

Ik help je om direct voor jouw probleem een passende oplossing te vinden. Ik weet in welke situatie je je bevindt en geef je een andere kijk op de situatie. Ook ondersteun ik je op praktisch niveau. Zo kan ik picto’s maken om je kind visueel te ondersteunen en geef ik je de juiste info, die je nodig hebt om de situatie onder controle te krijgen.

Met praktische tips gaan we jouw probleem het hoofd bieden.

Na betaling ontvang je binnen 8 uur een korte vragenlijst per email en kunnen we meteen aan de slag.

We plannen binnen enkele dagen sessie 1 in. De tweede sessie plannen we 1 of 2 weken later in. Afhankelijk van het probleem en jouw agenda.

Ik ben er voor je! Je staat er niet alleen voor

Categorie: