Maak kans op een gratis peptalk?

Kun jij wel wat positieve energie gebruiken

Ik geef iedere maand 2 gratis peptalks weg

Heb jij momenteel zoveel ballen in de lucht te houden. Zie je even door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat positieve energie gebruiken. Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk moeders een steuntje in de rug te bieden. Daarom geef ik 2x per maand een gratis peptalk weg. Je krijgt in 30 minuten 3 tips hoe jij het thuis weer op de rit kunt krijgen. Hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. 

Je staat er echt niet alleen voor...

Je bent zo druk met de zorg voor jouw kind, dat je geen tijd neemt om ook voor jezelf te zorgen. Hoe lang ga je dit nog volhouden? Het is nu echt tijd om jezelf op nummer 1 te gaan zetten. Om die moeder te kunnen zijn, die je zo graag wilt zijn.

Wie is Renske


Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken?
Neem dan contact met me op