Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken?

Maak kans op een gratis peptalk van 30 minuten

Ik geef iedere maand 2 gratis peptalks weg

Heb jij momenteel teveel ballen in de lucht te houden. Zie je echt even door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat positieve energie gebruiken?

Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk moeders, die een kind met autisme hebben een steuntje in de rug te bieden. Ze te leren hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. Daarom geef ik 2x per maand een gratis peptalks weg. 

Je krijgt tijdens dit gesprek tips hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen, hoe je voor iedere probleem een oplossing kunt vinden en hoe jij meer zelfvertrouwen kunt krijgen in jouw rol als moeder van een kind met autisme.

Wil jij kans maken op deze gratis peptalk?

Klik op de button hieronder en vul de korte vragenlijst in.

Wie weet maak jij dan kans op een gratis peptalk van mij.

Iedere 1e en 15e van de maand selecteer ik een moeder, die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. 


Je staat er echt niet alleen voor!