Groei naar meer geduld - Jouw plan op maat

Vanuit bewustwording groeien naar (nog) meer geduld!

Word die moeder, die je zo graag wil zijn voor je kind..

Waar jij mee kan worstelen...

Wat mijn 1-op-1 sessie jou gaat opleveren...

Eenmalig 149Euro

Plan op maat

Eenmalig
149,00
  •  

PLan op maat

2 termijnen
75
  •  

PLan op maat

3 termijnen
49,90
  •  

Groei in 30 dagen naar meer energie
om zo het geduld te blijven opbrengen voor jouw kind

Sylvia
Moeder van een zoon met autisme
Lees verder
Ik zou andere moeders aanbevelen om met jou te werken omdat jij verder vraagt waardoor je zelf dieper gaat nadenken over wat je wil en hoe. Daarbij ben je een rustig, vriendelijk en begripvol persoon die weet voor wat voor moeilijkheden je soms kan komen te staan in een gezin waar zorg nodig is. Die balans wordt juist alleen maar meer duidelijk. Tijdens de 1 op 1 coaching komt er steeds zoveel naar voren om aan te werken waardoor je gelijk weer aan de slag kunt. Je steekt veel tijd in de voorbereiding en dat merk ik aan de coachingsgesprekken. Ik heb meer inzicht en rust gekregen.
Celine
Moeder van een zoontje met ASS
Lees verder
Ik heb geleerd meer open-minded te zijn, om te denken, voor alles bestaat een oplossing. Wie loslaat krijgt alles veelvoudig terug. Ipv te handelen uit angst, nu plaats voor liefde en vertrouwen (verbinding ook met met mijn man) Dedication, doorpakken, positieve mindset, persoonlijke coaching, attentie qua kaartjes en armbandje, heb je me allemaal gegeven.

Ik keek er telkens weer naar uit om mijn mail box te openen. Praktijk doet zoveel meer als theorie. Ik ben ervan overtuigd alles eruit gehaald te hebben.
Anoniem
Moeder van eendochter met een eetstoornis
Lees verder
Het is heel fijn om samen met Renske te werken. Ik ben echt beter voor mezelf gaan zorgen. En ik heb enorm veel geleerd.
Previous
Next