Gratis "groei naar meer geduld-challenge"

Ontdek welke simpele stappen jij kan zetten om met (nog meer) geduld naast je zorgintensieve kind te staan.

Wil jij graag die kick ass mom zijn! Een moeder met voldoende geduld, energie en een flinke dosis positiviteit. Ga de uitdaging aan en zet direct de eerste stap door je in te schrijven voor deze challenge.

 maandag 22 t/m vrijdag 26 november 

Voor wie is deze challenge bedoeld?

Voor moeders die een kind hebben, dat anders is (met of zonder diagnose). Jouw kind heeft een ingewikkelde gebruiksaanwijzing, heeft een andere aanpak nodig en al jouw tijd en aandacht gaat naar de zorg voor jouw kind.

En dus......

Meld je gratis aan voor deze challenge

En groei in slechts een paar simpele stappen naar meer geduld, rust en energie. Waar het hele gezin van mee geniet.

22 t/m 26 november

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Jouw grenzen

Ontdek waarom het zo belangrijk is om de signalen van je lichaam te leren herkennen en hoe je deze kan leren bewaken op een manier dat werkt voor jou.

Groei

Je leert in slechts een paar simpele aanpassingen in je dagelijks leven hoe je voor meer ruimte en rust kan zorgen in je hoofd om zo meer het geduld voor je kind op te brengen.

Meer rust

Ervaar direct het positieve effect van jouw persoonlijke groei op het gedrag van je kind en ervaar zo meer rust binnen het gezin.

Jouw kind kan je niet veranderen, jij kan wel veranderen.

Ervaar jij rust in je hoofd? Dan lukt het jou veel beter met meer geduld jouw kind te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling.

Na deze challenge…

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

Iedere ochtend een mail in je inbox

Vanaf maandag 22 november ontvang je iedere ochtend een mail van me met een opdracht voor die dag. Het zijn korte makkelijk uit te voeren opdrachten, die niet meer dan 10 minuten van je tijd vragen.

Live sessies via de besloten Facebook groep

Iedere dag kom ik live in de Club voor kick ass moms en leer ik je welke stappen jij kan zetten om het beste in jezelf naar boven te halen. Dit zal niet langer dan 15 minuten per keer zijn.

Jouw deelname is gratis

Ik gun het jou om een kick ass mom te worden, want als het goed gaat met jou. Dan gaat het ook goed met je kind. Dat leer ik je 5 dagen lang in slechts 30 minuten per dag. Doe je actief mee, dan ervaar je direct het verschil...

Veel gestelde vragen

Wat je nog meer wil weten over deze challenge

Iedere moeder kan meedoen aan deze cursus. Ik richt me wel voornamelijk op moeders, die een kind hebben, dat anders is. En met anders bedoel ik: een kind met autisme, ADHD, ADD, ODD/CD etc. of kenmerken van een gedrags- of ontwikkelingsstoornis (er hoeft zeker geen diagnose gesteld te zijn). Het gaat erom dat jouw kind een ingewikkelde gebruiksaanwijzing heeft en een andere aanpak nodig heeft en dit heel veel van jouw tijd en energie vraagt.

Schrijf je in door op onderstaande button te klikken. Je vult je naam en emailadres in en vervolgens krijg je een bevestiging dat je bent aangemeld. Houd je mailbox in de gaten en volg de stappen, die ik beschrijf in de mails.

Je kan alles in je eigen tijd terugkijken. Alles blijft in de besloten Facebook groep staan. Je kan het in je eigen tijd doen. Wel mis je dan de leuke acties en prijzen, die je kan winnen.  

De challenge start op maandag 22 november en eindigt op vrijdag 26 november