Wat nu als jouw kind anders is?

Dat is voor jou als moeder een enorme uitdaging! Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden. Hoe zorg je ervoor, dat je overeind blijft staan? Dat jij jezelf niet voorbij loopt?

Tijdens mijn gratis masterclass leer ik je hoe je als moeder positief kan blijven, ook als het thuis even wat minder goed loopt

Datum: donderdag 28 oktober om 20.00u

Heeft jouw kind een diagnose of vertoont bepaalde kenmerken van een diagnose? Waardoor jouw kind een ander aanpak nodig heeft?

Dan gaat al jouw tijd en aandacht naar de zorg voor je kind. Wat betekent dit voor jou? Waar krijg jij als moeder mee te maken? Hoe voorkom je, dat je niet verzandt in negatieve gevoelens?

Tijdens deze gratis masterclass leer ik jou in 7 stappen hoe je positief kan blijven.

 Het valt niet mee om moeder te zijn van een kind met een ingewikkelde gebruiksaanwijzing. Dat weet ikzelf als geen ander. 

Want, ...

Daarom deze masterclass speciaal voor jou

Schrijf je direct in

Donderdag 28 oktober om 20.00u

Kan je er niet live bij aanwezig zijn? Geen probleem. Je onvangt een opname. Deze blijft 48 uur beschikbaar.

Tijdens deze masterclass leer je...

Ik stel me kort even voor...

Ik ben Renske de Gee, 45 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Mijn zoon heeft vanaf de leeftijd van 3,5 jaar de diagnose autisme. 

Ik heb jarenlang aan mezelf getwijfeld als moeder, omdat mijn zoon ander gedrag vertoonde en ik er alles aan deed om hem maar niet overprikkeld te laten raken. Dat ging ten koste van mezelf en raakte ik tot 3x toe in een burnout.

Door uiteindelijk te leren hoe ik echt goed voor mezelf kon zorgen en volledig te kunnen accepteren, dat mijn kind anders is en dat dit helemaal oke is, kan ik nu die moeder zijn, die ik graag wil zijn voor mijn kinderen. Ik geniet van iedere dag en heb een liefdevolle relatie met mijn man. Dit komt alleen omdat ik lief ben voor mezelf en ik niet meer alleen maar bezig ben met de zorg voor mijn zoon. Ik sta naast hem als een liefdevolle moeder, maar zorg ook op alle vlakken goed voor mezelf.

Ik spreek heel veel moeders, die een zorgintensief kind hebben en zichzelf compleet voorbij lopen. Uit ervaring weet ik, dat hier op geen enkele manier aandacht aan wordt besteed in de hulpverleningsland. 

Daarom ben ik Autimom Academy gestart, want het kan nooit de bedoeling zijn van het moederschap, dat jij niet meer gelukkig mag zijn, omdat je hier geen tijd voor hebt… 

Als jij goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor je kind. 

Dat is wat ik al deze moeders leer…