Wat nu als mijn kind anders is?

Dat is voor jou als moeder een hele uitdaging! Je krijgt te maken met je eigen gevoelens, ongevraagde adviezen vanuit je directe omgeving. Lastige keuzes, die je moet maken voor je kind en voor jezelf en natuurlijk wil je op de juiste manier omgaan met de ingewikkelde gebruiksaanwijzing van je kind. 

Hoe zorg je ervoor, dat je toch overeind blijft staan. Dat je positief blijft ook in lastige tijden.

In mijn gratis masterclass op 15 of 23 juni ga ik je hier alles over vertellen.

Heeft jouw kind autisme of kenmerken hiervan. Dan gaat al jouw tijd en aandacht naar de zorg voor je kind. Wat betekent dit voor jou? Waar krijg jij als moeder mee te maken? Hoe voorkom je, dat je niet verzandt in negativiteit.

Dinsdag 15 juni om 20.00u en woensdag 23 juni om 10.00u geef ik een gratis masterclass en leer ik jou in 5 stappen hoe je toch positief kan blijven.

Herken je dit?

Dan kan jij wel een extra steuntje
in de rug gebruiken

Schrijf je meteen in voor de gratis masterclass 

Wat nu als mijn kind anders is? 

Hoe blijf je positief ook als het wat minder gaat thuis…” 

Na deze masterclass...

Ik ben Renske

Getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Mijn zoon heeft autisme en gaat niet meer naar school. 

Ik heb me heel lang weggecijferd om er maar voor mijn zoon te zijn. Dat ging ten koste van mezelf en belandde ik tot 3x toe bijna in een burnout. 

Door te leren echt goed voor mezelf te zorgen (nee, ik bedoel niet door een half uurtje te Netflixen of een wandeling van 15 minuten te maken) en mijn jarenlange achtergrond als verpleegkundige en ik jonge gezinnen begeleidde, ben ik Autimom Academy gestart.

Omdat het nooit de bedoeling kan zijn van het moederschap, dat jij jezelf wegcijfert. Hoe kan jij je kind leren lief voor zichzelf te zijn. Als jij dat niet eens bent voor jezelf. 

Want….

als jij goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor je kind. En dat is wat ik moeders leer in mijn 12-weken programma.

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass 

Wat nu als mijn kind anders is? 

Hoe blijf je positief ook als het wat minder gaat thuis…”