Word jij die kick ass Mom...

In dit online programma leer ik jou naast de zorg voor je kind om op dagelijkse basis tijd voor jezelf te nemen, zodat jij die moeder kan zijn, die je zo graag wil zijn. 

Gaat al jouw tijd en aandacht naar de zorg voor jouw kind en cijfer jij jezelf voortdurend weg? Dan is dit programma voor jou.

Jouw kind is anders is en heeft een andere aanpak nodig. Hierdoor sta jij altijd aan, want je doet er alles aan om het maar goed te laten gaan met je kind. Hierdoor ga je volledig voorbij aan jezelf. Je neemt geen tijd voor jezelf, want naast de zorg voor je kind heb je ook de zorg voor de rest van je gezin, heb je een baan en een huishouden te runnen.

Je voelt dat je opgebrand bent, maar je moet hoe dan ook doorgaan…. Eigenlijk weet je niet eens echt meer wie je bent.

Is dit herkenbaar voor je?

Wat nu als jij...

Hi, ik ben Renske

Al 13 jaar ben ik moeder van een zoon met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en ben ik gegroeid van een heel onzekere moeder naar een Kick-ASS Mom.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en heb ik honderden gezinnen met jonge kinderen begeleid en ondersteund. Die kennis en mijn ervaring als moeder van een kind met autisme heb ik in dit programma gestopt. Alles dat ik heb gemist als moeder van… in alle hulverlening voor onze zoon, vind je in dit unieke programma.

Ik zie het als mijn missie om moeders te leren hoe ze hun eigen pad kunnen kiezen door ook voor zichzelf te zorgen, want alleen zo kan je die moeder zijn, die je zo graag wil zijn.

Ik hoop op welke manier dan ook jouw steuntje in de rug te kunnen zijn, want je staat er echt niet alleen voor.

Word die moeder, die je altijd al wilde zijn

Jouw kind kan je niet veranderen, maar jij kan wel veranderen. Als jij groeit als mens, dan geef je jouw kind het allermooiste voorbeeld. Wat zal dit doen met zijn/haar ontwikkeling? 

Alles wat ik de afgelopen 13 jaar heb geleerd heb ik in dit programma gestopt. 

Je ontvangt 8 modules in een online academy. Je gaat werken aan acceptatie, een belangrijk onderdeel hierin is rouw, een onderwerp waar niet veel aandacht aan wordt besteed. Wie ben jij, wat zijn jouw persoonlijke waarden. Sta je daar weleens bij stil? En ga je aan de slag met jouw mindset en welke gedachten jouw belemmeren in jouw dagelijks leven. Hoe je deze gedachten kan ombuigen naar positieve gedachten. Waar liggen jouw grenzen en hoe vaak ga je deze over? Hoe kan je op een manier voor jezelf gaan zorgen, zodat jouw lontje ALTIJD lang genoeg blijft. En hoe kom je erachter wat je nodig hebt om echt goed voor jezelf te gaan zorgen op een manier, dat past bij jouw leefstijl en jouw gezin. 

Dit programma gaat jouw leven veranderen. Je gaat een nieuw evenwicht vinden, waarbij je gaat leren jezelf om tijd voor jezelf te nemen op dagelijkse basis en jouw hele gezin gaat hiervan mee profiteren.

Er komen onderwerpen aan bod, waar de meeste professionals geen aandacht aan besteden. Er is vaak wel voldoende hulp voor jouw kind, maar hoe het met jou gaat. Daar is weinig aandacht voor, terwijl jij de draaiende motor van het gezin bent. 

Na dit programma ga jij echt begrijpen wat het woordje BALANS betekent en ben jij gegroeid. En lukt het jou om in meer rust en vol vertrouwen jouw kind te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. 

"Alles wat ik de afgelopen 13 jaar heb geleerd, gelezen en ervaren, ook door te vallen en weer op te staan, heb ik met al mijn liefde in dit programma gestopt"

Dit programma is bedoeld voor moeders, die...

Wat andere moeders zeggen over Renske

Dankjewel, Renske. Het heeft me heel veel bewustwording gebracht. Ook een bemoediging, dat ik op de goede weg ben. Ik neem alle tips mee vooral over die van beslissingen nemen, positiviteit, mensen vooral informeren en niet achterom kijken
Marjolein
moeder van 2 dochters met ASS
Wat ik echt heel mooi vond aan de cursus, was de nadruk op het niet-oordelen. Op het inlevingsvermogen, het doorzettingsvermogen dat wij moeders ontwikkelen door de stoornis van onze kinderen. En dat we daar trots op mogen zijn. Dat is wat jij met jouw cursus ook bewerkstelligt en dat vind ik een hele mooie boodschap. Dank daarvoor!
Maartje
moeder
Renske is ervaringsdeskundige als het gaat om het opvoeden van een kind met autisme. Ze neemt je stap voor stap mee om sterker in je schoenen te komen staan als moeder, waarbij het niet gaat om ook Renske te worden, maar juist jezelf te zijn. Om op te voeden vanuit je gevoel en jouw normen en waarden en je minder aan te trekken van je omgeving.
Kirsten
moeder van een zoon met autisme
Je steekt me een hart onder de riem. De cursus heeft me geholpen om dingen wat meer op een rijtje te zetten. Ik kijk de informatie nog regelmatig na en dat maakt me dan wat rustiger.
Danielle
moeder van een zoon met autisme

Na het volgen van dit programma:

Word een kick ass mom

Heb je interesse in dit online programma? Neem dan contact met me op.
  • 6 maanden toegang tot mijn online academy
  • 8 verschillende modules + video's
  • Uitgebreid digitaal werkboek met opdrachten
  • Selfcare planner
  • Stap voor stap leer ik je hoe jij tijd voor jezelf kan nemen aan de hand van de uitgebreide modules

Inhoud:

Module 1 | Wat nu als je kind anders is

Deze module gaat jouw het inzicht geven waar jij staat in jouw rouwproces. Jouw leven is anders gelopen, dan je van te voren had gedacht en hier heb je verdriet van. Waar sta jij in dit proces en hoe ga jij hiermee om. In deze module ga je leren accepteren.

Module 2 | Wie ben jij

Leren omgaan met jouw kind is niet iets, dat je zomaar kan. Het vraagt heel veel tijd en energie van jou om je kind te leren begrijpen. Je hebt je daarom enorm moeten aanpassen. In deze module ga je een heel duidelijk beeld krijgen hoeveel jij je hebt moeten aanpassen en wat dit voor jou betekent.

Module 3 | Jouw waarden

Hoe kun je trouw blijven aan jezelf. Wat kun je doen om je minder te laten leiden door anderen. Wat vind jij nu echt belangrijk in jouw leven. In deze module gaan we dit in helder krijgen en weet jij weer waar je voor staat.

Module 4 | De kracht van je gedachten

Jouw gedachten zijn de grootste saborteurs of je sterkste coach. Wat kun je doen om minder te piekeren om positiever in het leven te staan. Je gaat leren jouw gedachten om te buigen naar positieve gedachten zodat jij echt kunt gaan groeien als mens en als moeder

Module 5 | Jouw omgeving

Anderen kunnen jouw raken met hun woorden. Zeker als het gaat over de opvoeding van jouw kind, raakt je dit persoonlijk. Het maakt je onzeker en ga je twijfelen aan jezelf. In deze module ga je leren hoe je meer op 1 lijn kunt zitten met je partner en ook hoe je op een positieve manier kunt leren omgaan met de mening van jouw omgeving.

Module 6 | Hoe zorg je goed voor jezelf

Om meer plezier te hebben in je leven, om meer te kunnen genieten van fijne momenten en om de zorg voor je kind aan te kunnen. Zal je goed voor jezelf moeten zorgen. Hoe doe je dit op een manier dat bij jou past. Waar liggen jouw grenzen en wat kun je doen om jouw lontje lang genoeg te houden.

Module 7 | Van probleem naar oplossing

Wat werkt wel voor jouw kind en wat werkt niet. Je bent voortdurend bezig brandjes blussen. Wat zijn jouw grootste uitdagingen en wat gaat er goed? Lastige situaties gaan we tackelen en alles dat goed gaat, gaan we vieren. Hoe pak je problemen aan op een manier, dat jij er niet aan onderdoor gaat.

Module 8 | Volg jouw eigen pad

Wat is jouw manier van opvoeden en hoe voel je je hier zeker over. Leer beslissingen nemen die bij jou en je gezin passen. Wat zijn jouw passies, waar krijg je energie van. Wat wil jij in het leven. In deze module leer je echt jouw keuzes te maken om een fijner in het leven te staan en meer in balans te zijn met jezelf en met je gezin.

Stel je voor, dat...

Als jij groeit, groeit jouw kind met je mee

Wat zeggen andere moeders...

Sylvia Stevens
Sylvia StevensOndernemer en moeder van een puberzoon met autisme
Lees verder
Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik zelf steeds in een spagaat zat tussen privé en werk. Voor mezelf nog niet de rust kon vinden om mijn ambitie aan de kant te zetten, maar dan toch een leuk bedrijf te kunnen hebben, in combinatie met een zoon met autisme.

Ik heb meer balans gekregen tussen werk en prive. En de grootste ommezwaai was toch wel om tevreden te zijn met het aantal uur dat ik nu voor mezelf bepaald heb dat ik wil werken en dus de rust heb om rondom mijn zoon mijn werkschema op te bouwen en dus flexibel kan blijven.

Ik ben erg blij dat ik dit programma ben ingegaan. Ik heb meer inzicht en rust gekregen.
Celine uit Belgie
Celine uit BelgieMoeder van 2 zoons, waarvan de oudste van 5 jaar ASS heeft
Lees verder
Ik ben een Kick ASS mom geworden nu.💪 We komen er wel op onze eigen manier en dit is oké ♥️ Ik had veel last van controle dwang, bang om te falen. Ik heb geleerd meer open-minded te zijn, om te denken, voor alles bestaat een oplossing. Wie loslaat krijgt alles veelvoudig terug. Ipv te handelen uit angst, nu plaats voor liefde en vertrouwen (verbinding ook met met mijn man) Dedication, doorpakken, positieve mindset, persoonlijke coaching, attentie qua kaartjes en armbandje, heb je me allemaal gegeven.

Ik keek er telkens weer naar uit om op maandag mijn mail box te openen. Eerst bekeek ik de video en 's avonds deed ik de opdracht als de kindjes sliepen. Praktijk doet zoveel meer als theorie. Ik ben ervan overtuigd alles eruit gehaald te hebben.
MariekeMoeder van een 12 jarige zoon met ASS/ADHD
Lees verder
Ga zeker het 12 weken programma volgen, je leert heel veel. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen. Het grootste verschil is dat ik naast mijn zoon kan staan en dat ik tijd heb gemaakt en weet te vinden voor mij zelf. Door het traject aan te gaan wordt je gedwongen na te denken over een aantal zaken. Het zit hem in kleine dingen, die voor mij wezenlijk verschil maken in hoe ik mij een dezelfde situaties voel.