Ontspannen de feestdagen kunnen vieren met een zorgintensief kind....

Dat is voor jou als moeder een enorme uitdaging! Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden om er maar voor te zorgen dat jouw kind niet overprikkeld raakt. Wat doe je om het zelf te blijven volhouden? Hoe kan jij ook een beetje kan genieten en op 2 januari niet compleet uitgeput zijn?

Tijdens mijn gratis workshop leer ik je welke stappen jij kan zetten om je geduld te blijven bewaren zelfs als je kind richting een meltdown gaat of jij een vervelende opmerking krijgt van een familielid.

Datum: dinsdag 21 december om 20.00u

Tijdens deze workshop leer je...

Gratis workshop
21 december om 20.00u

Kom zonder stress de feestdagen door

Ik stel me kort even voor...

Ik ben Renske de Gee, 45 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Mijn zoon heeft vanaf de leeftijd van 3,5 jaar de diagnose autisme. 

Ik heb jarenlang aan mezelf getwijfeld als moeder, omdat mijn zoon ander gedrag vertoonde en ik er alles aan deed om hem maar niet overprikkeld te laten raken. Dat ging ten koste van mezelf en raakte ik tot 3x toe in een burnout.

Door uiteindelijk te leren hoe ik echt goed voor mezelf kon zorgen en volledig te kunnen accepteren, dat mijn kind anders is en dat dit helemaal oke is, kan ik nu die moeder zijn, die ik graag wil zijn voor mijn kinderen. Ik geniet van iedere dag en heb een liefdevolle relatie met mijn man. Dit komt alleen omdat ik lief ben voor mezelf en ik niet meer alleen maar bezig ben met de zorg voor mijn zoon. Ik sta naast hem als een zorgzame moeder, maar zorg ook op alle vlakken goed voor mezelf.

Ik spreek heel veel moeders, die een zorgintensief kind hebben en zichzelf compleet voorbij lopen. Uit ervaring weet ik, dat hier op geen enkele manier aandacht aan wordt besteed door de hulpverlening. Een gemiste kans als je het mij vraagt.

Daarom ben ik Autimom Academy gestart, want het kan nooit de bedoeling zijn van het moederschap, dat jij niet meer gelukkig mag zijn, omdat je hier geen tijd voor hebt… 

Als jij goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor je kind. 

En dat is wat ik jou leer…

rouw en een kind dat anders us