Hoe goed zorg jij voor jezelf?

Heb jij een kind met een diagnose en ben je voortdurend bezig met de zorg voor je kind? Hoe zorg je ervoor dat jij ook op de been blijft en die leuke moeder kan zijn, die je zo graag wil zijn.

Zou jij graag beter voor jezelf willen zorgen zonder je kind tekort te doen? Schrijf je nu in voor de gratis 2-daagse “Zet jezelf op 1” . 

Ben jij moeder van een kind met een diagnose (b.v. AD(H)D, autisme). Dan heeft jouw kind een andere aanpak nodig en gaat al jouw tijd en aandacht naar de zorg voor jouw kind. Dit kost jou de nodige energie. Je cijfert jezelf vaak weg, omdat je gewoonweg vergeet om ook voor jezelf te zorgen.

Herken je dit?

Wat ga je leren tijdens
deze 2 dagen

Waar liggen jouw grenzen

Heb je regelmatig last van lichamelijke kwaaltjes? Grote kans dat jouw lichaam aangeeft, dat jij je eigen grenzen overgaat. Ik ga jou o.a. leren deze signalen te herkennen en hoe je deze kunt blijven bewaken, ook als het thuis even wat moeilijker gaat.

Welke invloed hebben jouw gedachten

Wat zijn jouw overtuigingen als het gaat om het moederschap en voor jezelf zorgen? Hoe hoog leg jij die lat voor jezelf? Welke overtuigingen zitten jou in de weg. Je gaat leren deze belemmerende gedachten los te laten en om te buigen naar gedachten, die jouw helpen om liever te zijn voor jezelf.

Tijd voor verandering; kom in actie!

Hoe ziet jouw week er eigenlijk uit? Wat doe je zoal van dag tot dag? Wat moet je van jezelf of wat denk je dat er van je verwacht wordt. Ik ga je leren plannen op een manier, dat het echt haalbaar is aandacht aan jezelf te besteden. En weet jij wat je nodig hebt om weer op te kunnen laden, zodat je er weer helemaal kan zijn voor jouw gezin.

Waarom jij jezelf op 1 mag zetten...

Hoe zou het voor je zijn als jij iedere dag een momentje voor jezelf kan inplannen waar je echt van oplaadt

Schrijf je nu in voor de gratis 2-daagse “zet jezelf op 1″ 

op 25 januari en 1 februari

Wat houdt deze challenge in

2x een live masterclass

Een uitgebreid werkboek

"Zorg jij goed voor jezelf,
dan zorg je goed voor je kind."

Je kind kan je niet veranderen, maar jij kan wel veranderen. Zit jij lekker in je vel? Dan lukt het jou om in rust en met veel meer geduld jouw kind te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. En wat doet dit uiteindelijk met jouw zelfvertrouwen… Dit is echt alleen mogelijk als jij gaat leren goed voor jezelf te zorgen, jezelf op die eerste plaats te zetten… 

Wordt het nu echt tijd voor verandering? 

Zet dan nu de eerste stap en schrijf je meteen in voor deze challenge.

Na deze 2 dagen:

Veel gestelde vragen

Wat je nog meer wil weten over deze challenge

Iedere moeder kan meedoen aan deze cursus. Ik richt me wel voornamelijk op moeders, die een kind hebben, dat anders is. En met anders bedoel ik: een kind met autisme, ADHD, ADD, ODD/CD etc. of kenmerken van een gedrags- of ontwikkelingsstoornis (er hoeft zeker geen diagnose gesteld te zijn). Het gaat erom dat jouw kind een ingewikkelde gebruiksaanwijzing heeft en een andere aanpak nodig heeft en dit heel veel van jouw tijd en energie vraagt.

Schrijf je in door op onderstaande button te klikken. Je vult je naam en emailadres in en vervolgens krijg je een bevestiging dat je bent aangemeld voor de 2-daagse. Je zal vlak voor de challenge gaat starten nog enkele mails ontvangen met het werkboek en om  je eraan te herinneren dat we binnenkort gaan starten.

Het meeste zal je leren als je live bij de masterclasses aanwezig bent. Je kunt dan direct vragen stellen en je leert hier het snelst van. Probeer in ieder geval 1 van de live sessie aanwezig te zijn. Het werkboek dat je ontvangt zal je ook al veel informatie geven.

Om de live masterclasses te kunnen volgen is het prettig om dit via een computer te bekijken. Je kunt dan gemakkelijk meeschrijven en zie je alle sheets duidelijk. Verder is het handig om het werkboek uit te kunnen printen, want deze ontvang je via de mail in een PDF-bestand. 

En plan de data’s van deze challenge alvast in je agenda. Dan neem je heel bewust de tijd om aan jezelf te werken. Gegarandeert dat dit tot resultaat gaat leiden.